Leírás
A4-es méretű cukorlap. Középen elvágva egy 60 cm széles és 10.5cm magasságú szalagot kapunk, mely ismétlődő mintájának köszönhetően körbehelyezhető a tortán. Fault line technikához is alkalmazható.
Hogyan használd:
- A cukorlap könnyen hajlik, viszont emiatt könnyen szakad is. Magas hőmérséklet esetén használat előtt helyezd a cukorlapot pár másodpercre a mélyhűtőbe, hogy kissé megdermedjen.
- Óvatosan vágd ki a nyomtatott cukorlapot a kívánt méretre. Vedd le a cukorlap mögött található műanyag hordozófóliát! Helyezd a cukorlapot a torta köré.
- Finoman simítsd rá, hogy ne maradjon alatta levegő. Ügyelj rá, hogy vizes kézzel ne nyúlj a nyomtatott mintába, mert az elmosódhat.
A cukorlapot helyezheted :
– porcukros vaj fölé
– olasz/svájci vajkrém fölé
– ganache fölé (1:1 arányú étcsokoládé és tejszín keveréke)
– fondant tetejére (jégzselével)
– marcipánra
– dermedt csokoládéra
– cukormázra
Tejszínhabos, pudingos krémeken a cukorlap extrém rövid időn belül átpuhul!
Ilyen krémek használatánál érdemes minél későbbre hagyni a cukorlap felhelyezését.
Tárolási útmutató:
- A cukorlapot száraz, hűvös helyen tárold, közvetlen napfénytől távol.
- Felhasználás előtt tartsd a csomagolásban, hogy megőrizze frissességét és nedvességtartalmát.
- Hűtőben tilos tárolni!
Összetétel: sűrítőanyag E1422, édesítőszer E420ii, E955; tápióka, dextrin, sheavaj, nedvesítőanyag E422, emulgeálószerek E471, stabilizátor E407, E466, E415; aroma, savanyúságszabályozó E330, tartósítószer E202
Ételszínezék: Összetétel: víz, nedvesítőszer E1520, E422*, színezék, citromsav
* A gyermekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat!
Tápérték /100 g Energia: 1394 kJ/ 333 kcal, Zsír: 7,98 g, amelyből telített zsírsavak: 5, 46 g
Szénhidrát: 72,96 g, amelyből cukor: 0,41 g, Fehérje: 0,27 g, Só: 0,38 g
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védett helyen.
Származási hely: EU
A termék gluténmentes.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.