Habcsók / Csokoládé-transzferfólia – Ősz

2000 Ft

Ez a transzferfólia tökéletes választás, ha egyedi és stílusos megjelenést szeretnél kölcsönözni csokoládé díszeidnek vagy habcsókjaidnak.

Vásárolj még 20000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
Szerkesztés
Leírás

Ez a transzferfólia tökéletes választás, ha egyedi és stílusos megjelenést szeretnél kölcsönözni csokoládé díszeidnek vagy habcsókjaidnak.

A4-es méretű csokoládé-transzferfólia őszi mintával. Bármilyen csokoládéval használható, azonban a legszebb eredmény fehércsokival érhető el.

A transzferfólia tárolása: Lezárt zacskóban, vízszintes helyzetben, hűvös, de nem párás helyen tárolandó. Ideális tárolási hőmérséklet: maximum 20 fokig.

Használata: A megolvasztott, temperált csokoládét egy fém spatula vagy kenőkés segítségével vékony, egyenletes rétegben kend el a transzferfólián (a nyomtatott részén). Várj a teljes dermedésig, majd távolítsd el óvatosan a hordozó fóliát. Vágd méretre az elkészült csokoládét, vagy amikor még hajlítható vond be vele a torta oldalát.

Összetevők: kakaóvaj, módosított kukoricakeményítő, cukor, emulgálószer E435 E322; stabilizátor E460i E414; nedvesítőszer e422, színezőanyag Ételszínezék – Összetétel: víz, nedvesítőszer E1520, E422*, színezék, citromsav *A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Hordozóanyag: Polietilén film

A termék GMO és gluténmentes. Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat

Habcsók-transzferfólia őszi mintával

A4 méretű nyomtatott habcsók-transzferfólia. A meringue sheet, magyarul habcsók-transzferfólia, egy olyan ehető bevonattal rendelkezik, melyet habcsókok vagy izomalt nyalókákra használhatunk díszítő mintázatok létrehozására. A lap sütésálló, izomalttal és glükózsziruppal is használható!

Használata: Habcsók készítésekor a tojásfehérjét és a cukrot habosra verjük, a kinyomtatott lapra habzsákból kinyomjuk a keveréket. Miután a kisült és teljesen kihűlt, a transzferfóliát óvatosan le lehet húzni, és a minta átkerül a habcsók aljára. Tárolás, száraz, hűvös helyen (18-22 C fok között)

Összetevők: sűrítő anyag E1422, cukor, víz, maltodextrin, burgonyakeményítő, stabilizáló E414, nedvesítőszer E422, emulgeáló E435 Ételszínezék – Összetétel: víz, nedvesítőszer E1520, E422*, színezék, citromsav *A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Tápanyagtartalom/100 g Energia 1515kj/kcal, zsír 2.2g, melyből telített: 2.1 g, szénhidrát 90.0g, melyből cukor 20.0g, rost 2.3g, só 49.26 mg. 1 lap nettó tömeg: 15.2 g

Hordozóanyag: Polietilén film A termék vegán, GMO és gluténmentes.

További információk
típus

01

,

02

,

03

,

04

,

05

,

06

,

07

,

08

,

09

,

10

anyag

Csokoládé

,

Habcsók

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Habcsók / Csokoládé-transzferfólia – Ősz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük