Leírás
Izomalttal, glükózsziruppal is használható, sütésálló!
A meringue sheet, más néven habcsók transzferfólia,
egy olyan ehető bevonattal rendelkezik, amelyet habcsókokra vagy izomalt nyalókákra használhatunk díszítő mintázatok létrehozására.
Használata:
Habcsók készítésekor a tojásfehérjét és a cukrot habosra verjük, a kinyomtatott lapra habzsákból kinyomjuk a keveréket.
Miután a kisült és teljesen kihűlt, a transzferfóliát óvatosan le lehet húzni, és a minta átkerül a habcsók aljára.
Tárolás, száraz,, hűvös helyen (18-22 Cfok között)
Hűtőben tárolni tilos!
Habcsók Transzfer Fólia – Összetevők: sűrítő anyag E1422, cukor, víz, maltodextrin, burgonyakeményítő, stabilizáló E414, nedvesítőszer E422, emulgeáló E435 Ételszínezék – Összetétel: víz, nedvesítőszer E1520, E422*, színezék, citromsav *A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Tápanyagtartalom/100 g Energia 1515kj/kcal, zsír 2.2g,
Értékelések
Még nincsenek értékelések.