Leírás
Nyári csokoládé-transzferfólia
Használata:A megolvasztott, temperált csokoládét egy fém spatula vagy kenőkés segítségével vékony, egyenletes rétegben kend el a transzferfólián (a nyomtatott részén). Várj a teljes dermedésig, majd távolítsd el óvatosan a hordozó fóliát. Vágd méretre az elkészült csokoládét, vagy amikor még hajlítható vond be vele a torta oldalát.
Összetevők: kakaóvaj, módosított kukoricakeményítő, cukor, emulgálószer E435 E322; stabilizátor E460i E414; nedvesítőszer e422, színezőanyag
Ételszínezék – Összetétel: víz, nedvesítőszer E1520, E422*, színezék, citromsav
*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Hordozóanyag: Polietilén film
A termék GMO és gluténmentes.
Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat
Nyári habcsók-transzferfólia
A4 méretű nyomtatott habcsók-transzferfólia. A meringue sheet, magyarul habcsók-transzferfólia, egy olyan ehető bevonattal rendelkezik, melyet habcsókok vagy izomalt nyalókákra használhatunk díszítő mintázatok létrehozására. A lap sütésálló, izomalttal és glükózsziruppal is használható!
Használata:
Habcsók készítésekor a tojásfehérjét és a cukrot habosra verjük, a kinyomtatott lapra habzsákból kinyomjuk a keveréket.
Miután a kisült és teljesen kihűlt, a transzferfóliát óvatosan le lehet húzni, és a minta átkerül a habcsók aljára.
Tárolás, száraz, hűvös helyen (18-22 C fok között)
Összetevők: sűrítő anyag E1422, cukor, víz, maltodextrin, burgonyakeményítő, stabilizáló E414, nedvesítőszer E422, emulgeáló E435
Ételszínezék – Összetétel: víz, nedvesítőszer E1520, E422*, színezék, citromsav
*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Tápanyagtartalom/100 g Energia 1515kj/kcal, zsír 2.2g, melyből telített: 2.1 g, szénhidrát 90.0g, melyből cukor 20.0g, rost 2.3g, só
49.26 mg. 1 lap nettó tömeg: 15.2 g
Hordozóanyag: Polietilén film
A termék vegán, GMO és gluténmentes.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.