Húsvéti habcsók-, csoki-transzferfólia
2000 Ft
Húsvéti csokoládé-transzferfólia
Használata:A megolvasztott, temperált csokoládét egy fém spatula vagy kenőkés segítségével vékony, egyenletes rétegben kend el a transzferfólián (a nyomtatott részén). Várj a teljes dermedésig, majd távolítsd el óvatosan a hordozó fóliát. Vágd méretre az elkészült csokoládét, vagy amikor még hajlítható vond be vele a torta oldalát.
Összetevők: kakaóvaj, módosított kukoricakeményítő, cukor, emulgálószer E435 E322; stabilizátor E460i E414; nedvesítőszer e422, színezőanyag
Ételszínezék – Összetétel: víz, nedvesítőszer E1520, E422*, színezék, citromsav
*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Hordozóanyag: Polietilén film
A termék GMO és gluténmentes.
Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat
Húsvéti csoki-, habcsóktranszferfólia |
01 ,02 ,03 ,04 ,05 ,06 ,07 ,08 ,09 ,10 ,11 ,12 ,13 ,14 |
---|---|
Típus |
Csokoládé-transzferfólia ,Habcsók-transzferfólia |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.